top of page
Αναζήτηση

Επιθυμία ή Ευχή;;; Πόσο την θες την Επιτυχία στην ζωή σου;

Έγινε ενημέρωση: 5 Αυγ 2020


Θέλεις στα αλήθεια να μου πεις ή καλύτερα πες πρώτα σε σένα..."Όλα αυτά που θα θεωρείς ως επιτυχία αν τελικά έρθουν στην ζωή σου, τα επιθυμείς ή απλά τα εύχεσαι;"

Ναι, οκ μόλις μου απάντησες πως είναι το ίδιο πράγμα, τα επιθυμείς αλλά τα εύχεσαι κιόλας. Κι όμως δεν είναι! Βρισκόμουν κι εγώ καποτε στην ίδια θέση. Πίστευα πολύ πως όταν ευχόμουν για κάτι αυτό γινόταν πολύ ισχυρό και θα ερχόταν αργά ή γρήγορα στην ζωή μου. Κάποιες φορές αυτό έγινε στα αλήθεια και εσύ όπως κι εγώ, γέμισες χαρά και ελπίδα (άλλη μια λέξη για την οποία θα τα πούμε πολύ σύντομα!). Στην πραγματικότητα όμως αν το μόνο που έκανες ήταν μια ευχή, πως σε κάνει αυτό να νιώθεις; Μήπως στην πορεία σε γεμίζει με αισθήματα φόβου και ανασφάλειας ή συνεχίζεις να ζεις στον κόσμο των ευχών και της ελπίδας, που όλα μια μέρα θα γίνουν; Κι αυτό το "μια μέρα", σε ικανοποιεί; Είναι αρκετό για σένα να εύχεσαι και να προσμένεις; Αν ναι, τότε ίσως να χρειάζεται να αναρωτηθείς και για κάτι άλλο, ποιες είναι οι απαιτήσεις που έχεις από τον ίδιο σου τον εαυτό;

Τώρα εσύ που πέραν από την Ευχή έχεις μέσα σου έντονη και την Επιθυμία να ζήσεις την Επιτυχία, για πες τι κάνεις; Κάνεις άραγε το επόμενο βήμα; Είσαι δραστήριος και ψάχνεις τρόπους να κάνεις την επιθυμία σου πράξη; Τι κάνεις και πιστεύεις πως ανήκεις σε αυτή την κατηγορία; Δηλαδή πως ξεχωρίζεις μέσα σου την Ευχή από την Επιθυμία; Έχεις αναγνωρίσει στον εαυτό σου την κινητήριο δύναμη που σε κάνει να είσαι ανάμεσα σε αυτούς που επιθυμούν την Επιτυχία στην ζωή τους και δεν την εύχονται μόνο;

Είναι βέβαιο πως όλοι μας σε κάποια φάση της ζωής μας κάναμε μια ευχή, εκφράσαμε μία επιθυμία και θελήσαμε να φέρουμε την Επιτυχία στην ζωή μας. Γνωρίζω πως είναι να να είσαι σε κάθε ένα από αυτά τα στάδια. Αυτό που γνωρίζω καλύτερα να κάνω είναι πως να "ξεκολώ" από αυτά τα στάδια και να πηγαίνω στα επόμενα. Η ζωή καμιά φορά μοιάζει με παιχνίδι που έχει στάδια ή αλλιώς επίπεδα, και για να πας στο επόμενο χρειάζεται να περάσεις με Επιτυχία το προηγούμενο. Εδώ είναι που χρειάζεται να εφαρμόσεις και ένα σχέδιο ή ένα πλάνο, γιατί μπορεί να μην περάσεις στο επόμενο επίπεδο με την πρώτη φορά! Κι όπως πολύ συχνά γράφεται και λέγεται με κάθε θεωρητικά αποτυχημένη δοκιμή, είσαι απλά ένα βήμα πιο κοντά στην δοκιμή που θα τα καταφέρεις!

Πόσες φορές πάιζοντας αυτά τα ηλεκτρονικά παιχνίδια όταν ήμασταν παιδιά ή ακόμη και σήμερα, ήρθε η στιγμή που ζητήσαμε την συμβουλή ή την βοήθεια από κάποιον που τα κατάφερε! Αυτό είναι το κοινό μυστικό για τον δρόμο προς την Επιτυχία! Ζήτησε από κάποιον που τα έχει καταφέρει να γίνει "βοηθός" σου σε αυτό το ταξίδι!


Τον τελευταίο καιρό έχω λάβει πολλά αιτήματα αλλά πολύ λίγα από αυτά καταλήγουν σε συνεργασίες. Αν ανήκεις κι εσύ ανάμεσα σε αυτούς που η Ευχή τους είναι και Επιθυμία για να κάνουν Πράξεις προς την Επιτυχία, τότε επικοινώνησε μαζί μου κάνοντας εγγραφή στο λινκ στο τέλος αυτής της σελίδας! Θα λάβεις πολύ σύντομα το δώρο που παίρνουν όσοι λαμβάνουν Δράση!


Σε χαιρετώ...και να ξέρεις πως Επιθυμώ να μετατρέψουμε μαζί τις Ευχές σου σε Επιθυμίες, και τις Επιθυμίες σε Όνειρα ζωντανά γεμάτα Επιτυχία!!!


Γεωργία Δημοφάνους

Success and Executive Leadership Coach


Τα Όνειρα είναι για να τα Ζεις!!!

60 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page