top of page
Αναζήτηση

Όλοι μιλάνε για μια απόφαση...

Πόσο πολύ την ακούω αυτή την λέξη τελευταίως.
Πάρε μια #απόφαση!
Είσαι μια απόφαση μακρυά από το να αλλάξεις την ζωή σου.
Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου.
Η αλήθεια είναι πως με βρίσκεται απόλυτα σύμφωνη. Τι γίνεται όμως μέχρι να φτάσει κάποιος στο σημείο να την πάρει αυτή την απόφαση;
Εδώ οι άνθρωποι στέκονται στην ουρά να παραγγείλουν ένα καφέ και δεν ξέρουν αν θέλουν κρύο ή ζεστό, με γάλα ή χωρίς (μην πούμε για τα είδη γάλακτος), μικρό, μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος. Ναι σωστά, εσύ ξέρεις τι πίνεις, κλασικά πάντα το ίδιο, δεν έχεις τέτοια διλήμματα.
Το δέχομαι!
Με τα υπόλοιπα στην ζωή σου τι κάνεις;
Κάνεις κάτι ή είναι όλα στον αυτόματο και μία από τα ίδια;
Το πιο εύκολο στην ζωή είναι να δημιουργήσεις μια ρουτίνα που να σε ικανοποιεί και να την επαναλαμβάνεις. Έτσι απλά, χωρίς δεύτερες σκέψεις και διλήμματα
Υπέροχα!
Πραγματικά υπέροχα εάν αυτό είναι που θες στην ζωή. Στο κάτω κάτω δεν χρειάζεται όλοι να φτάσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας (άραγε φτάνει ποτέ κανείς;).

Το μέσα σου τι σου λέει για όλα αυτά;
Αν όμως νιώθεις κάτι μέσα σου να σου λέει πως αυτός που είσαι και αυτά που κάνεις είναι λίγα, τότε βρες τον τρόπο να το πάρεις #απόφαση.
Ψάξε και βρες τι μπορεί να είναι αυτό που θα σε ενεργοποιήσει, που θα σε ξυπνήσει, που θα σε ταρακουνήσει...που θα σε κάνει επιτέλους να πεις "Φτάνεις πια" και να πάρεις μπρος.
Αυτό το μπρος θα μοιάζει και λίγο με το "Μπρος Πίσω", που τόσο επιτυχημένα έλεγε ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας στην σειρά "Το καφέ της Χαράς" (δες τα επεισόδια των πρώτων κύκλων).
Έτσι έχουν τα πράγματα όταν το πάρεις #απόφαση, πηγαίνουν προς τα εμπρός μα κάποιες στιγμές πάνε και λίγο προς τα πίσω ή μένουν και ακούνητα.
Εσύ όμως σταθερός στην απόφαση!
Αφού την πήρες που την πήρες, μη μου τα αλλάζεις τώρα.
Δεν χρειάζεται να ξέρεις γιατί και πως, πες πως όλη η μαγεία κρύβεται στην στιγμή που αποφάσισες να διαβάσεις αυτό το άρθρο.
Πες πως είχα την απόφαση για εσένα από την στιγμή που το έγραφα!


Σε θέλω μαζί μου σε όλο αυτό!

Στο κάτω κάτω...μια απόφαση είναι...

Πρακτική Εφαρμογή:
"Αποφάσεις που εκκρεμούν".
Δημιούργησε μία λίστα με αποφάσεις που εκκρεμούν. Αποφάσεις που δεν τις παίρνεις ή όλο κάτι γίνεται και τις αναβάλεις. Σε αυτή την λίστα θα έχεις δυο μεγάλες κατηγορίες: (1) Αποφάσεις Ζωής (π.χ.να αλλάξω ή όχι δουλειά) και (2) Αποφάσεις Καθημερινότητας (π.χ. να πάρω καινούργιο καναπέ αφού χάλασε ο παλιός)
Αφού δημιουργήσεις την λίστα βάλε σε κύκλο και από τις δυο κατηγορίες αυτές που θες να τις πάρεις/προχωρήσεις άμεσα και φτιάξε για την κάθε μια ένα μικρό πλάνο μετα επόμενα 2-3 βήματα που έχεις να κάνεις.
Μπες στην δράση τώρα...μια απόφαση είναι!!!

"Τα Όνειρα είναι για να τα Ζεις"

Πάρε λοιπόν την απόφαση να πάρεις τις αποφάσεις που θες στην ζωή σου!!!

Με όλη μου την αγάπη,
η Coach που θέλει να σε δει να ζεις τα Όνειρα σου,

Γεωργία Δημοφάνους





Για όλο τον μήνα Οκτώβριο όσοι μου στείλουν μήνυμα την φράση: "Το πήρα απόφαση", η τιμή ανά συνεδρία θα είναι στα €52 αντί στα €70




21 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page