top of page
Αναζήτηση

Η εξομολόγηση ενός Coach...

Το πιο εύκολο πράγμα που έχουν να κάνουν οι άνθρωποι μόλις με γνωρίσουν ή μόλις αντιληφθούν τι ακριβώς μπορώ να προσφέρω μέσα από τις συνεδρίες Coaching (προσωπικής ανάπτυξης), είναι να με ρωτήσουν την πιο κάτω φράση:
Τι πιστεύεις πως πρέπει να κάνω για να προχωρήσω στην ζωή μου;
Κι εκεί "μπουμ", νιώθω να με βαράς κατακέφαλα! Μα γιατί να δίνεις την ευθύνη της ζωής σου σε κάποιον που μόλις γνώρισες; Μα και χρόνια πολλά να με γνώριζες και πάλι γιατί να το κάνεις αυτό;
Ξέρω τι θα μου πεις!
Τα κλασσικά! Αναζητάς συμβουλές και ιδέες από ανθρώπους με εμπειρίες ή γνώσεις περισσότερες από εσένα. Ή αφού προσωπικά είμαι Coach λογικά θα έπρεπε να μπορώ να σε καθοδηγήσω. Μα δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Και ούτε κι εσύ ο ίδιος θα το θες αυτό αν γνώριζες πως πραγματικά μπορώ να σε βοηθησώ εάν δουλέψουμε μαζί.
Ακόμη και από μόνος σου θα μπορούσες να πάρεις καλύτερες αποφάσεις από το να πάρεις έτοιμες συμβουλές. Το παν δεν είναι οι έτοιμες λύσεις, μα οι απαντήσεις που μπορούν να βγουν από μέσα σου εάν μπεις στην διαδικασία να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Να προκαλέσεις την εξέλιξη σου και την πρόοδο σου.

Σημασία έχει εσύ τι θες να κάνεις!
Είναι σημαντικό όσο τίποτα άλλο να καταφέρεις στην ζωή σου να αναλάβεις την ευθύνη σου στον μέγιστο βαθμό. Ποιος ο λόγος που τόσο εύκολα με μια απλή ερώτηση να παραδίνεις την ευθύνη όλη σε κάποιον άλλον;
Κι όταν τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά και πάλι έρχονται σε εμένα με ερωτήσεις. Ωραίο να σε εμπιστεύονται οι άνθρωποι. Τον εαυτό τους όμως γιατί δεν τον εμπιστευόνται; Σωστά αναζητούν την υποστήριξη ενός επαγγελματία, τι γίνετε όμως με την ανάληψη της ευθύνης;
Η καθημερινή ανάληψη ευθύνης, στην δουλειά, στο γραφείο, στο σπίτι, στον δρόμο, στο κατάστημα, στο σχολείο, το απόγευμα που θα πας για καφέ. Η ευθύνη της συμπεριφοράς μας, των πράξεων μας, των αποφάσεων μας, των σκέψεων μας είναι παντού και είναι μαζί μας.
Ξεκίνα με την ανάληψη της ευθύνης σου σε όλα τα επίπεδα!
Αν κι εσύ αυτό που εποιθυμείς είναι να προχωρήσεις στην ζωή σου, να εξελιχθείς και να φέρεις αλλαγές τότε ξεκίνα με αυτό το απλό μα και "δύσκολο" ταυτόχρονα. Ανάλαβε την ευθύνη της ζωή σου στο 100%. Είναι το πρωτο και πιο σημαντικό θέμα πάνω στο οποίο ξεκινάμε να δουλεύουμε με όσους με εμπιστεύονται σε ατομικές συνεδρίες Coaching.
Ψάξε βρες το μερίδιο της ευθύνης σου σε όλα.


Είναι απλό, το έχουν πετύχει πολλοί, γιατί όχι κι εσύ;

Στην ζωή είναι όλα μια απόφαση, κάνε κι εσύ την δικιά σου...

Εύχομαι να συνεχίσουν οι άνθρωποι να με εμπιστεύονται και να του βλέπω να κάνουν θαύματα στις ζωές τους αναλαμβάνοντας την ευθύνη τους και πιστεύοντας καθημερινά όλο και περισσότερο στον εαυτό τους και στα όνειρα τους!

"Τα Όνειρα είναι για να τα Ζεις"

Με όλη μου την αγάπη,
η Coach που θέλει να σε δει να ζεις τα Όνειρα σου,

Γεωργία Δημοφάνους





Για τον Μήνα Μάιο 2023 (μήνας των γενεθλίων μου) προσφορά πακέτο 3 συνεδριών από €210 στα €150 (ισχύει μέχρι 31 Μαίου για περιορισμένο αριθμό πακέτων, επικοινωνήστε στο τηλ.9990113)


182 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page