top of page
Αναζήτηση

Ο μεγαλύτερος σου αντίπαλος...Εσύ

Όλοι μας έχουμε κάτι, κάποιον ή μια συνθήκη στην ζωή μας που μας εμπόδισε από το να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Αν αυτό το εμπόδιο στάθηκε στον δρόμο μας επανειλημμένα είναι σίγουρο πως ήδη νιώθεις αρκετά αρνητικά συναισθήματα για αυτό.
Τα πιο πάνω είναι καλά κι ωραία μιας και βολέψαμε πολύ καλά τον εαυτούλη μας. Δεν φαίνεται να τον κατηγορούμε για κάτι ή να του ρίχνουμε ευθύνες. Τι εντυπώσεις δημιουργείς τώρα για την συμπεριφορά σου;
Προσωπικά, όχι και τις καλύτερες!
Νιώθω πολύ "..............." (βάλε όποια λέξη θες στο κενό) που δεν έκανα αυτά που πραγματικά ήθελα κι άφησα το οποιοδήποτε εμπόδιο να σταθεί μπροστά μου κι εγώ να λυγίσω, να τα παρατήσω, να αφεθώ. Μήπως κιόλας κάποιες φορές ήμουν τόσο δειλή που τα εμπόδια τα δημιούργησα.

Το μυαλό ξέρει πολύ καλά να δημιουργεί ότι χρειάζεται για να μην ξεβολευτείς, να συνεχίσεις τα ίδια και τα ίδια.
Πίστεψε με το έκανα και αυτό. Ένιωθα τόσο αδύναμη, τόσο πολύ δεν πίστευα σε εμένα που το πιο εύκολο πράγμα που είχα να κάνω ήταν να μου δημιουργήσω εμπόδια για αυτά που ήθελα να πραγματοποιήσω. Μα πως γίνεται να λέω πως ήθελα να τα κάνω και να τα καταφέρω αφού εγώ η ίδια έχτισα τοίχους;
Άρα σήμερα, τώρα που τα βλέπω όλα πιο καθαρά, καταλαβαίνω πως δεν τα ήθελα αρκετά. Κάτι έλειπε από μέσα μου και η σύνδεση μεταξύ των "θέλω", των πράξεων και των αποφάσεων δεν ήταν καλή, δεν ήταν σταθερή, έκανε διακοπές σαν μια γραμμή τηλεφώνου με χάλια σήμα.
Έτσι αντίκρυσα τον αληθινό ένοχο σε όλα αυτά. Εμένα!
Εγώ ήμουν αυτή που δεν με άφησε, δεν μου επέτρεψε, δεν με έσπρωξε να κάνω αυτά που νόμιζα πως ήθελα. Εγώ δεν με παρακίνησα αρκετά, εγώ με κράτησα πίσω και με έκρυψα πάρα πολύ καλά.
Μόλις κατάλαβα με ποιον έχω να κάνω. ποιος είναι ο δικός μου αντίπαλος πήρα την απόφαση να τον κάνω σύμμαχο! Πώς όμως;

Η πιο σίγουρη μέθοδος με 100% επιτυχία για να είσαι Σύμμαχος και όχι Αντίπαλος του εαυτού σου:

Δημιούργησε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Δεν θα σου πω ανακάλυψε, γιατί αυτό που μπορεί να βρεις ίσως να μην σου αρέσει και να θες να το εξελίξεις, να το βελτιώσεις, να το επιμορφώσεις, να το φτάσεις στα όρια του και ακόμη πάρα πέρα!

Συμβουλή Μπόνους:
"Συνέχισε να δημιουργείς για όσο Ζεις". Όσο δημιουργείς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, κάθε φορά που θα πιστεύεις πως την βρήκες, την ίδια στιγμή θα υπάρχει λίγο πιο πέρα μια άλλη ακόμα καλύτερη εκδοχή που θα θες να την φτάσεις.

Αυτό είναι τρέλα μα και γλύκα μαζί!
Πως όσο καλύτερος γίνεσαι τόσο πιο πολύ θα θες να εξελίσσεσαι!
Και ο #αντίπαλος σου γίνεται πλέον #σύμμαχος και οδηγός σου!

Έτσι θα γίνει η εξέλιξη σου:
Από θύμα σε #νικητή,
από ενοχικό σε #αισιόδοξο
από τυχοδιώχτη σε #πρωταθλητή
από τον φόβο της αποτυχίας στην #αγάπη της #επιτυχίας

Με όλη μου την αγάπη,
η Coach που θέλει να σε δει να ζεις τα Όνειρα σου,

Γεωργία Δημοφάνους





Κλείσε μία προκαταρκτική συνεδρία ενδεικτικού κόστους €20 (δικαίωμα δοκιμής μόνο μία φορά)
Το πιο πάνω ποσό επιστρέφεται στην περίπτωση που συνεργαστούμε.



73 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page